Lp. |
Dzień |
Śniadanie |
Obiad |
Podwieczorek |
1. |
Poniedziałek 01.09.2025 |
--Płatki owsiane gotowane na mleku2 -kanapka: chleb4 żytni, masło2, parówki z szynki z sosem pomidorowymi, -herbata -banany |
-zupa: podlaska5 z mięsem mielonym i chlebem4 -II danie: makaron4 z twarogiem i truskawkami w polewie jogurtowej2 -kompot owocowy |
-biszkopty - kakao z mlekiem2 - jabłko |
2. |
Wtorek 02.09.2025 |
-Makaron gotowany z mlekiem2
|
zupa: kalafiorowa5 zabielana z chlebem4
|
|
3. |
Środa 03.09.2025 |
-Ryż gotowany z mlekiem2
|
zupa: z fasolowa z majerankiem i z chlebem4
|
|
4. |
Czwartek 04.09.2025 |
- płatki śniadaniowe z mlekiem2
|
Zupa: z dyni z kluseczkami
|
|
5. |
Piątek 05.09.2025 |
-kasza jaglana gotowana na mleku2
|
zupa: rybna5,6 z kluseczkami i natką pietruszki , chleb
|
|
Lp. |
Dzień |
Śniadanie |
Obiad |
Podwieczorek |
6. |
Poniedziałek 08.09.2025 |
|
|
|
7. |
Wtorek 09.09.2025 |
|
|
|
8. |
Środa 10.09.2025 |
|
|
|
9. |
Czwartek 11.09.2025 |
|
|
|
10. |
Piątek 12.09.2025 |
|
|
|
* ALERGENY: 1-JAJKA, 2-MLEKO, 3-GORCZYCA, 4-GLUTEN, 5-SELER, 6-RYBA
*zastrzegamy prawo do modyfikacji jadłospisu